Rata la cuptor

de meosiris in Rata, 28 Feb 2012 | 37905 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

28.02.2012, 10:32

Grozav arata

meosiris 1

28.02.2012, 10:40

Multumesc draga mea!

Denissa 1

28.02.2012, 10:42

cum sa mai postesc cu asa ceva aici ??? Arata superb

meosiris 1

28.02.2012, 11:20

A fost delicioasa ratusca. Am avut ceva emotii cu ea dar totul s-a terminat cu o cina gustoasa .

MotanLaOale 1

28.02.2012, 11:27

bine arata

Rocsi 1

28.02.2012, 11:33

cum arataaaaaa

Sim0na 1

28.02.2012, 13:18

Ce bine arata... N-am mai facut de mult o ratusca..

Lau 1

28.02.2012, 13:38

ce faina este rumenita

Ina 1

28.02.2012, 13:41

Bya Ralu 1

28.02.2012, 13:47

yamyy

meosiris 1

28.02.2012, 15:53

Multumesc! A fost super buna!

mamaieelena 1

28.02.2012, 20:27

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:28

cat de bine arata

iry-gabriela 1

28.02.2012, 21:22

super bun

Ubulika 1

02.03.2012, 11:54

eu fur pielita

yamygoodyou5 1

14.03.2012, 00:50

nu este rata la cuptor ci o reteta foarte veche chinezeasca numita Rata Pekin sau mai este cunoscuta ca Rata lacuita.Adevarat este foarte buna si pentru asta trebuie sa scriem numele retetei corect.

meosiris 1

29.03.2012, 09:20

Da stiu ca se numeste rata Pekin insa eu nu am folosit toate ingredientele din reteta originala asa ca nu mi-am permis sa-i pun acest nume. Sper sa fiu inteleasa!
Pielita acestei rate este considerata o delicatesa si intr-adevar si noua ne-a iesit tare buna.

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rata cu portocale