Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca ador cum gateste Jamie Oliver de cum am vazut reteta am si pus in practica . Doar ratza deja o aveam . Nu mi-e rusine sa va spun ca te poti linge pe degete ce buna a fost !!!
Rata curatata si spalata, unsa cu unt , miere si sare se pune intr-o tava ceramica .Se alatura si carnatul .
Legumele se curata, se spala si se feliaza , se amesteca cu sare, piper , rozmarin , ulei , piper .
Umpleti rata cu amestecul de legume . o stropiti cu ulei si otet balsamic .
Dati tava acoperita cu folie timp de o ora la cuptor , foc mediu .
Scoateti folia si mai lasati 15-20 minute sa se rumeneasca .
Serviti calda cu garnitura dorita.
Eu zic ca merge si un pahar de vin rozee la ea !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult