Ratatouille la slow cooker Crock-Pot

de T I M E A in Slow Cooker, 22 Mar 2016 | 3717 vizualizari

 

Ratatouille este o mancare simpla doar din legume care se potriveste perfect acestei perioade dar nu numai, mai ales ca mie imi place tare mult sa mananc orice mancare de legume.
Am ales sa fac si acest preparat la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital, prietenul meu de baza cand nu am timp sa stau langa mancare si vreau sa am si o mancare sanatoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata (300 gr)
  • 1 zucchini (250 gr)
  • 1 ardei verde ascutit
  • 1 ceapa
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de Himalaya
  • un pic de piper
  • 1 cana suc de rosii (250 ml)
  • aprox 15 fire chives
  • cateva frunze de busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la slow cooker Crock-Pot:

 Ceapa o curatam si o spalam iar restul legumelor doar le spalam si le indepartam capatele la zucchini, vanata si ardei.

Taiem rondele toate legumele.

Stropim cu putin ulei de masline fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot, apoi de jur imprejur aranjam legumele feliate.

Presaram deasupra sare si piper si turnam sucul de rosii peste legume.

Acoperim vasul de ceramica cu capacul din dotare, conectam aparatul la o sursa de curent, setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul la 3 ore. (timpul se poate selecta din 30 in 30 de minute).

La final adaugam firele de chives taiate si busuiocul tocat.

Servim mancarea calda si mai adaugam condimente daca e nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red