Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci

de Bunica in Paste, 6 Noi 2013 | 7239 vizualizari

 

Ravioli ci sos de smantana cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g. smantana
  • 150 g. ciuperci
  • 100 g. cascaval Delaco
  • 50 g. branza Grana Padano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci:

Ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru 8=10 minute.

Ciupercile se taie ,nu foarte marunt.

Intr-o tigaie se pune uleiul cu cei doi catei de usturoi ,se prajeste usturoiul pana devine sticlos,apoi se indeparteaza din tigaie.

Se adauga ciupercile calindu-se cateva minute.

Samantana se toarna peste ciuperciToata compozitia se tine la foc potrivit 5-7 minute.

Imbunatatim cu cascaval ras.

Saram si piperam sosul.

Cat ne-am ocupat de sos,ravioli au fiert. 

Scurgem apa in care au fiert ravioli.

Le adaugam peste sos si mai tinem pe foc 1-2 minute.

Le servim cu branza Grana Padano rasa.

 

TIPS-URI

1

Pentru cine doreste branza Grana Padano se poate adauga in compozitie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275913
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275917
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275918
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275921
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275922
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275923
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275924
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275925
retete culinare - Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci 275926

COMENTARII (20)

tanyapatap 1

08.11.2013, 15:21

Lia_ 1

10.11.2013, 06:16

imi plac pastele dar mai ales cu branza

Bunica 1

10.11.2013, 17:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55