Ravioli con funghi e prosciutto di pollo

de Florentina_Cristina in Paste, 6 Feb 2014 | 2585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli cu branza
  • ulei de masline extra virgin
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 200 g ciuperci champignon
  • busuioc
  • 1 lingura de margarina
  • 250 g sunculita de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli con funghi e prosciutto di pollo:

Se pun pastele in 3 litri de apa clocotita si sarata.Se amesteca din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma.(eu am adaugat o lingura de margarina pentru aroma si sa fiu sigura ca nu se lipesc).Se fierb 14 minute,dupa care se lasa in repaus 2-3 minute.Se strecoara si sunt gata sa fie servite.

In timpul in care pastele sunt pe foc la fiert se prepara sosul.Se spala ciupercile si se taie nu foarte marunt.Se pune in tigaie uleiul si cand acesta atinge temperatura optima se adauga pe rand pentru a fi calite, mai intai ciupercile apoi sunculita de pui si ultimul usturoiul.Cand acestea incep sa se rumeneasca se adauga smantana.Se potriveste de sare si piper, se adauga busuioc, delikat  si se fierbe la foc mic circa 5-7 minute si sosul e gata.

Se aseaza pe o farfurie pastele,deasupra sosul si se presara parmezan ras.

Pofta buna!!!

    

 

RETETA IN IMAGINI

Ravioli con funghi e prosciutto di pollo-0
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo-1
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo-2
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo-3
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo-4

COMENTARII (15)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.02.2014, 12:47

Micutza Luana

Micutza Luana 1

07.02.2014, 14:04

buuun

anca_rm

anca_rm 1

07.02.2014, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!