Ravioli cu cartofi

de AnyCostescu in Paste, 9 Dec 2012 | 5001 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 2 oua,
  • 200 g faina
  • sare
  • jumatate lingura oregano

pt umplutura:

  • 2 cartofi
  • 50 g branza de oi
  • 50 g cascaval
  • un ou
  • sare,piper
  • 3 fire marar

ne mai trebuie si:

  • 1 cutie ciuperci(290 g)
  • 50 g unt
  • 1 cutie mica porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu cartofi:

Aluatul: se framanta un aluat usor de modelat din aceste ingrediente..

Umplutura:cartofii se fierb in coaja, se curata si se piseaza ca pt pireu.

Se amesteca cu branza rasa, cascavalul, oul , sare si piper.

Mararul se toaca fin si se pune peste restul ingredientelor.

Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia..

Aluatul se intinde si se taie cercuri cu un pahar sau forma speciala rotunda.

Pe fiecare cerc se pune o lingura de umplutura si alt cerc deasupra.

Se pliaza bine( pt a evita desfacerea in timpul fierberii).

Le puteti lasa asa sau le prindeti 2 margini( vezi foto)..

Se pun la fiert in apa clocotita.

Dupa ce au fiert se scurg si se pun intr-un bol.

Ciupercile se trag la tigaie cu untul aproximativ 5 minute la foc iute.

Se amesteca mereu in tigaie.

Se pun peste ravioli si se amesteca.

Adaugam si porumbul si completam cu sare si piper dupa gust.

Eu am pus si niste busuioc uscat.

Se servesc calde;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu peste si mozzarella