Ravioli cu caşcaval la cuptor

de ionix in Paste, 19 Dec 2010 | 11412 vizualizari

 

eşti obosită şi n-ai chef de nimic??? atunci pastele astea ar putea fi o soluţie de moment... până găteşti ceva mai sănătos şi mai zdravăn...

 

INGREDIENTE

  • o pungă de raviloi cu brânză
  • o lingură cu unt
  • circa 150 g caşcaval pentru toast
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu caşcaval la cuptor:

Ravioli se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

După ce au fiert pastele, ungem tava cu unt. Punem un strat de pastele fierte, jumătate din ele, iar peste radem caşcaval dat pe ochiurile mari de la răzătoare.

Punem restul de paste şi radem iar caşcaval.

Se dă la cuptor, la foc mediu, până când se topeşte caşcavalul. Eu le-am ţinut vreo 10 minute.

Se servesc calde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu caşcaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza