Ravioli cu sos de rosii

de susu in Paste, 9 Mar 2011 | 5707 vizualizari

 

Intr-o zi nu prea stiam ce sa mai gatesc si aveam cutiile astea in camara asa ca am facut ceva rapid

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii ravioli cu carne
  • 1 ceapa
  • Cimbru
  • Condimente pentru paste
  • Piper
  • Pasta de tomate
  • Usturoi
  • Chefir sau iaurt
  • Cascaval
  • branza
  • busuioc proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sos de rosii:

Calim ceapa toccata si usturoiul, adaugam pasta de rosii si ceva condimente dupa gust. Lasam sa se imprieteneasca aaromele si adaugam apoi pastele. Dupa ce le-am calit cateva minute le punem intr-un vac termo, adaugam iaurt deasupra, branza si cascaval ras, dupa care dam la cuptor sa se rumeneasca

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90690
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90691
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90692
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90693
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90694
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90695
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90696
retete culinare - Ravioli cu sos de rosii 90697

COMENTARII (13)

mirela0911 1

10.03.2011, 16:22

deyutzky 1

11.03.2011, 20:22

nadina73 1

23.03.2011, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55