Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco

de Geanina87 in Paste, 31 Aug 2013 | 6260 vizualizari

 

Iubesc spanacul in orice combinatie, de aceea am incercat sa fac ravioli cu spanac. Ma rog...au iesit cam mari,dar nu cred ca are importanta dimensiunea. In plus, e pentru prima data cand fac, deci....ma iertati,da?

 

INGREDIENTE

  • Ravioli :
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • sare
  • 1 lingura apa
  • Umplutura :
  • 150 g spanac congelat
  • 1 lingura crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
  • Sos :
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie de crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco:

Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.

Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele.

Umezim jumatate din marginea cercului si sigilam cu ajutorul unei furculite introduse in faina.Se fierb ca pe paste in apa sarata clocotita, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt fierte.

Se servesc cu sos de care doriti. Eu l-am facut dintr-o ceapa tocata marunt si prajita, amestecata cu o cutie de crema de branza cu verdeata. L-am condimentat si am trecut la ....mancat :))

TIPS-URI

1

In umplutura de ravioli se poate inlocui spanacul cu ceea ce va place sau se poate adauga si ceapa prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella