Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco

de Geanina87 in Paste, 31 Aug 2013 | 3803 vizualizari

 

Iubesc spanacul in orice combinatie, de aceea am incercat sa fac ravioli cu spanac. Ma rog...au iesit cam mari,dar nu cred ca are importanta dimensiunea. In plus, e pentru prima data cand fac, deci....ma iertati,da?

 

INGREDIENTE

  • Ravioli :
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • sare
  • 1 lingura apa
  • Umplutura :
  • 150 g spanac congelat
  • 1 lingura crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
  • Sos :
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie de crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco:

Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.

Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele.

Umezim jumatate din marginea cercului si sigilam cu ajutorul unei furculite introduse in faina.Se fierb ca pe paste in apa sarata clocotita, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt fierte.

Se servesc cu sos de care doriti. Eu l-am facut dintr-o ceapa tocata marunt si prajita, amestecata cu o cutie de crema de branza cu verdeata. L-am condimentat si am trecut la ....mancat :))

 

TIPS-URI

1

In umplutura de ravioli se poate inlocui spanacul cu ceea ce va place sau se poate adauga si ceapa prajita.

RETETA IN IMAGINI

Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-0
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-1
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-2
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-3
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-4
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-5
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-6
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco-7

COMENTARII (20)

Geanina87

Geanina87 1

06.09.2013, 20:43

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 11:35

mmm..ce bine arata

Geanina87

Geanina87 1

09.11.2013, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!