Ravioli cu spanac si ochiuri

de Bucataras in Cook and smile, 25 Ian 2021 | 2165 vizualizari

 

Mancarea de spanac cu oua ochiuri e foarte apreciata la noi acasa. E o mancare usoara si simplu de preparat. Dar te-ai gandit vreodata sa o combini si cu altceva in afara de oua?
Ia adauga si niste ravioli cu spanac si ricotta, cativa fulgi de parmezan, un praf de chili si deja ai un alt preparat, mai savuros si mai fin. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g baby spanac
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 8-10 rosii cherry divers colorate
  • Sare, piper, chili
  • 4 oua
  • 100 g paste ravioli proaspete cu spanac si ricotta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si ochiuri:

Pune pastele proaspete la fiert in apa clocotita cu sare. Scurge-le, pune putin unt peste ele si amesteca-le pentru a nu se lipi unele de altele.

Pregateste mancarea de spanac:

Pune ceapa si usturoiul tocate marunt intr-o tigaie in ulei incins, amesteca si lasa-le cat sa devina sticloase, apoi adauga frunzele de spanac bine spalate. Folosind frunze proaspete de baby spanac, mancarea e gata intr-un timp foarte scurt, in doar cateva minute.

Adauga rosii cherry taiate in jumatate si condimenteaza simplu cu sare si piper.

Formeaza 4 cuiburi in mancarea de spanac si adauga cate un ou in fiecare.

Aranjeaza ravioli cu spanac si ricotta in spatiile ramase, presara sare, piper si un varf de cutit de chili pe deasupra, fulgi de parmesan si acopera cu un capac pana cand ouale se gatesc cat albusurile sa fie inchegate, iar galbenusurile sa ramana moi.

Aranjeaza pe un platou ravioli cu spanac si ochiuri si savureaza mancarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu chorizo si mazare verde