Ravioli prajiti

de Andreea Caroline in Paste, 7 Iun 2016 | 717 vizualizari

 

Un alt mod de a prepara ravioli la fel de gustos si satios :)  . O reteta simpla,rapida ce merita incercata ! 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare
  • 2 linguri parmezan ( optional )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli prajiti:

Eu am folosit ravioli umpluti cu ricotta si spanac . 

Punem o craticioara cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si adaugam ravioli . II lasam la fiert 5 minute .Cand pasta este fiarta o scurgem bine de apa in care a fiert si o lasam sa se racoreasca. 

Separat punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit si adaugam uleiul. 

Cand uleiul este incins, asezam ravioli in tigaia unul cate unul . Cand s-au prajit pe o parte , ii intoarcem pe cealalta parte . 

Scoatem ravioli pe un servet pentru a elimina uleiul in exces. 

Se servesc calzi presarati cu parmezan ( optional) .

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Ravioli prajiti-0
Ravioli prajiti-1
Ravioli prajiti-2
Ravioli prajiti-3
Ravioli prajiti-4

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

08.06.2016, 08:02

diaconta 1

09.06.2016, 22:46

De probat

Andreea Caroline 1

11.06.2016, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04