Rechin la cuptor

de Bunica in Peste, 30 Ian 2010 | 8809 vizualizari

 

Atata asa de frumos la raionul de peste , ca nu m-am putut abtine sa nu cumpar.

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de rechin
  • 2 lamii
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin la cuptor:

Se spala bucatile de rechin si se pun la macerat intr-un amestec de : vin, sare ,piper  si ulei de masline. Se tine la rece vreo 2 ore.

Dupa 2 ore se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline, se pune solutia in care a stat la macerat, zeama de la 2 lamai, crengute de rozmarin si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se serveste cald sau rece cu sosul  in care a fiert sau cu zeama de lamaie si garnitura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rechin la cuptor 15471
retete culinare - Rechin la cuptor 15472

COMENTARII (12)

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:45

Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:05

O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.

cccris 1

18.02.2010, 23:02

e bestial! am facut si eu .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D