Reteta germana: Mar in foietaj

de Bucataras in Dulciuri, 29 Sep 2014 | 4152 vizualizari

 

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa si Casa de Vinuri Alese. In septembrie, Restaurantul partener al proiectului este Beraria Bierhaus67

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • Aluat foietaj
  • 1 ou
  • faina Arpis 000
  • scortisoara
  • sos caramel
  • inghetata pentru servit
     
    Ingrediente sos caramel
  • Zahar
  • Unt
  • Smantana lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta germana: Mar in foietaj:

Vezi aici cum se prepara aluatul: http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-65306.html

Preparare mar in aluat

Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fisii inguste (1 cm).

Se decojeste marul si se inveleste intr-o fasie de aluat.

Se unge cu albus batut spuma cu scortisoara si se introduce la cuptor la 75 grade pentru 25 de minute.

Prepare sos caramel

Zaharul se caramelizeaza cu unt. Se adauga smantana lichida dupa ce
s-a lichefiat.

Mod de servire

Se serveste cald, cu inghetata de vanilie.

Partenerul principal

Partenerul principal al programului de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” este brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de masline etc.

Sponsor: Gama de articole, marca DeKassa, destinata prepararii si servirii mesei cuprinde vase pentru gatit, cutite, tacamuri, vase si vesela din portelan si ceramica si multe alte accesorii importante in bucataria moderna

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta germana: Mar in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (22)

Xandrinne 1

18.12.2015, 18:41

UrsanMihaela 1

03.02.2018, 11:39

e bun un mar copt pe o vreme de iarna, ne mai incalzeste sufletul

Ancutsa 1

10.02.2018, 10:33

Arata super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare