Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

de Brindusa in Prajituri, 22 Dec 2010 | 2219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar tos alb
  • 100 g zahar brun
  • 3 oua
  • sucul de la 1/2 portocala
  • coaja rasa de la 2 portocale
  • 3 linguri cacao neagra
  • 1 lingurita praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 g ciocolata neagra, taiata cuburi de 2-3 cm
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata:

Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)

Pe o tava pune foaie de copt

Amesteca faina, cacaoa si praful de copt

Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza (2-3minute)

Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.

Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.

Pune amestecul de faina. Amesteca.

Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.

Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.

Coace 15 minute la 180 C.

Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata 72642
retete culinare - Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata 72643
retete culinare - Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata 72644
retete culinare - Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata 72645

COMENTARII (12)

Brindusa 1

27.12.2010, 18:16

Mena, multumesc pentru urari. Sa ai si tu Sarbatori fericite!

susu 1

04.02.2011, 16:17

Brandusa ii bag si pastia la favorite daca nu i-am bagat deja, imi pare ca-ti plac si tie la nebunie biscuiteii cu multa ciocolata cred ca am gasit vreo 3-4 retete de biscuitit numai ale tale

Brindusa 1

05.02.2011, 15:21

chiar asa. De fapt eu ii fac pentru sot, baiat si cine s-o mai numeri prin preajma. Si daca nu sunt cu cioco, nu mananca

Astia sunt chiar deosebiti. Au fost cei mai apreciati dintre toti.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21