Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Din nou o reteta care se face in 30 minute. Eu am avut salau, dar se poate folosi orice peste.
Cresteaza pestele la distanta se 2-3 cm, pe ambele parti. Pune pestele intr-o tava nu prea mare, dar care sa-l cuprinda. Toarna vinul peste el. Pune rozmarinul in burta pestelui. Stropeste-l din belsug cu sos teryaki si presara cu piper. Pune bucatele de unt din loc in loc. Pune tava in cuptorul incins la 200 C (tare) pentru 20 minute (sau pana e facut)
Daca in acest timp sucurile din tigaie scad prea mult, ca sa nu se arda mai poti pune putina apa. Cand pestele e facut, scoate-l pe o farfurie mare si deglaseaza tava. Pune in tava putina apa (sau mai bine vin) si fierbe incet pe aragaz. Cu o lingura freaca bine orice urma de resturi. Lasa sa fiarba pana ce sosul se ingroasa.
Foloseste sosul astfel format ca garnitura la peste.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult