Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2012 | 1402 vizualizari

 

Cu cu mana pe inima va spun ca fac dar nu mananc asa ceva . Daca tot aveam ingredientele ,, pe stoc '' mi-am facut sotul fericit .

 

INGREDIENTE

  • 2 buc rinichi porc
  • 2 linguri Otet , sare , 10 buc piper boabe , 1 foaie dafin .
  • 1 lingura mustar picant
  • 100 gr prosciutto feliat subtire
  • 100 ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 50 ml vin alb
  • piper
  • scortisoara
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie .:

- Rinichii se curata de pielite se taie in doua si se curata si in interior . Se spala bine cu apa rece si se oparesc timp de 5 minute in apa clocotita in care am pus otet, sare, piper boabe si o foaie de dafin .

- Rinichii se ung cu mustar picant si se infasoara in prosciutto. II prajiti in ulei sa se rumeneasca si ii scoateti afara din tigaie .

- In uleiul incins prajiti ceapa rosie [ in prealabil curatatsi taiata pestisori ] Cand ceapa devine sticlosa inabusiti cu vin , presarati piper si putina scortisoara .

- Puneti rinichi inapoi vas si inabusiti ,acoperiti cu capac inca 5 min .

 

TIPS-URI

1

Pentru a masca gustul rinichilor folositi condimente cat mai picante .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie . 165016
retete culinare - Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie . 165017
retete culinare - Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie . 165018
retete culinare - Rinichi in prosciutto cu ceapa rosie . 165019

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:24

Arata bineee

Sim0na 1

31.05.2012, 21:20

Nici noi nu mancam rinichi de porc... deci te inteleg. Mancarica arata foarte bine!

mirela0911 1

31.05.2012, 21:40

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D