Risoni cu piept de pui si ciuperci

de katty in Paste, 19 Oct 2014 | 1707 vizualizari

 

Ador pastele risoni. Astazi le-am combinat cu piept de pui si ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de 250 gr paste in forma de orez
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 600 gr supa de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risoni cu piept de pui si ciuperci:

Tocam ceapa si usturoiul fin.

Taiem pieptul de pui spalat si  zvantat prin tamponare cu un servet de hartie , in fasii subtiri .Pornim aparatul pe optiunea FRY pentru 15 minute . 

Punem uleiul , apoi ceapa .Lasam ceapa sa se inmoaie usor , amestecand ocazional , apoi adaugam usturoiul ,iar dupa cateva secunde pieptul de pui. Amestecam din cand in cand pana pieptul se albeste bine pe toate partile . Spalam ciupercile sub un jet de apa , le scurgem si le feliem subtire.Cand pieptul s-a albit bine adaugam ciupercile .

Amestecam  pana ciupercile incep sa se inmoaie ,  iar cu un minut inainte de a se termina timpul adaugam pastele . Amestecam usor .Stingem cu 400 ml supa de pui , punem sare , piper , inchidem aparatul si pornim  cu optiunea STEW pentru 20 de minute . Dupa 10 minute ridicam capacul si  mai adaugam 200 ml supa si  busuiocul .

Pastram pastele calde pana in momentul servirii .

 

COMENTARII (10)

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 13:36

Valclaudia

Valclaudia 1

22.10.2014, 06:32

Panacris

Panacris 1

03.11.2014, 10:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!