Risotto cu champinon

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 4025 vizualizari

 

DACA VA PLACE OREZUL ..CU SIGURANTA CA O SA VA PLACA ACEASTA VARIANTA DE AL GATI

 

INGREDIENTE

  • 400 g orez
  • 1 ceapa mare 
  • 4- 5 champiñon mari 
  • vin alb (jumatate de pahar )
  • 1 cubulet vegetal de Knor
  • `patrunjel
  • ulei de masline
  • 30-50 g de unt
  • branza parmiggiano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu champinon:

Taie ceapa marunt si pune-o la calit intr-o cratita cu ulei de masline,cand este calita adauga cubuletul de Knor, el champiñon taiat in cubulete mici si vinul .

Lasa-le inca 2 minute sa se caleasca impreuna ,pe urma adauga orezul si un pahar de apa, amesteca cu o lingura de lemn.Cand incepe sa fiarba si vezi ca incepe sa se stranga orezul, adauga apa putin cate putin,avand ,mereu  grija sa nu ti se usuce.

Nu lasa de amestecat,pt ca se prinde foarte usor .

Depinzand de tipul de orez ce vei folosi,timpul de coacere este diferit .

Eu am avut nevoie de aproximativ 30 de minute.Cand vezi ca orezului ii mai ramana aproximativ 2 minute adauga untul.La final pune branza parmiggiano rasa , dupa gust,( eu am pus 2 linguri cu varf)  si amesteca totul .

Presara-i patrunjelul taiat fin deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu champinon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza cu somon afumat si menta