Risotto cu fructe de padure

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 572 vizualizari

 

O reteta de contrast de arome...Merita incercata .Este surprinzator de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapa
  • -200 g fructe de padure
  • -1 paharel de wisky
  • -500 g de orez
  • -50 g unt
  • -patrunel
  • -150 g taleggio ( branza )
  • -sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu fructe de padure:

Taie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate putin pana cand orezul este copt. Condimenteaza dupa gust .La sfarsit adauga taleggio taiat cubulete si amesteca pana cand se dizolva si se incorporeaza cu orezul .La placere se adauga piper .(eu nu l-am pus ).

 

TIPS-URI

1

Ideal este sa folosesti fructe de padure proaspete

COMENTARII (3)

Alexandra Burz 1

17.02.2014, 14:12

MotanLaOale 1

17.02.2014, 19:55

MIUTA 1

17.02.2014, 23:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D