Rissoto cu ficatei de pui

de mimmi in Ficat, 5 Noi 2011 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez (eu am pus integral),
  • 500g ficat de pui,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • nucsoara,
  • 2-3 foi dafin,
  • 150ml vin alb sec,
  • un cubulet de unt,
  • 2-3 linguri ulei masline,  
  • 3linguri parmezan ras,
  • piper macinat,
  •  supa de pui sau legume  ,
  • patrunjel proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rissoto cu ficatei de pui:

Se curata ficateii de pielite si se taie bucati potrivite,ceapa, morcovul se toaca marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,se adauga ficateii,se soteaza. Se adauga si ceapa,morcovul,se soteaza. Adaugam vinul,foile de dafin,nucsoara si se inabuse totul pana ficateii sant numai buni. Separat intr-un alt vas se topeste untul,se adauga orezul,pana se sticleste. Supa dinainte pregatita ,eu am folosit supa facuta din cuburi ,se mentine calda pe argaz. Se adauga treptat la orez,amestecand,pana este in total absorbita de orez,atat cat e necesar.      

Se incorporeaza ficatul cu legumele,adaugam parmezan si amestecam. Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste calda. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rissoto cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos de rozmarin