Rol cu branza dulce si fructe de padure

de alldaycooking in Dulciuri, 8 Ian 2012 | 3603 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

08.01.2012, 18:45

arata bine,dar nu stiu cum m-as impaca cu untura de curcan intr-un desert

alldaycooking 1

08.01.2012, 18:56

Evident nu se simte nici un gust ciudat si spre deosebire de untura de porc care se foloseste la pogacele, haiose etc e mai light.

alldaycooking 1

08.01.2012, 18:57

Poate light nu e termenul corect, ma refeream la colesterol cand l-am scris.

gaby_duceag 1

08.01.2012, 20:00

arată tare bine.
te rog ceva frumos. la ingrediente selecteaza cumva gen *pentru aluat*, *pentru umplutură cu branza*, etc... pentru că se inţelege cu greu.
nu te superi? oke

MIUTA 1

08.01.2012, 20:05

Arata tare bine,imi place

MotanLaOale 1

08.01.2012, 20:09

bun bun

alldaycooking 1

08.01.2012, 20:23

Gaby - done! Bineinteles ca nu ma supar, lasasem niste spatii intre aluat, umpluturi etc, dar e intr-adevar mai usor asa!

alldaycooking 1

08.01.2012, 20:24

Miuta, Motan multumesc frumos!

gaby_duceag 1

08.01.2012, 20:24

sărumâna

Rocsi 1

08.01.2012, 20:32

mmm ce combinatie!!!!

Anamaria7 1

08.01.2012, 20:45

daaa, ce aromaata si buuna trebuie sa fiie

Lau 1

08.01.2012, 21:09

trebuie sa fie bun

alldaycooking 1

08.01.2012, 21:41

Rocsi, Anamaria, Sufletista multumesc frumos!

alinutzika 1

08.01.2012, 22:24

ma servesc si eu!

Lorra 1

08.01.2012, 23:52

tare gustos

alldaycooking 1

09.01.2012, 15:34

Alina, sa-ti fie de bine!
Laura multumesc!

Raluca57 1

16.10.2012, 21:42

de unde pot cumpara extract de stevia?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu sofran