Rollo de pollo a la pimienta

de vik in Pui, 1 Iul 2010 | 5239 vizualizari

 

Rulou de pui cu sos de piper

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 felii subtiri de bacon afumat
  • 2 triunghiuri de branza topita
  • sare
  • soia
  • sfoara pentru legat rezistenta la caldura
  • ulei de masline
  • pentru salsa:
  • o lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
  • 8 linguri de frisca lichida
  • sare,
  • piper negru macinat
  • boabe de piper murate ( verzi sau negre)
  • un galbenus de ou    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rollo de pollo a la pimienta:

pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.

 pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita.

se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara .

se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu aproximativ 60 minute.

inainte de a le scoate din cuptor, le ungem cu sos de soia.

sosul de piper :

ceapa razuita sa caleste in putin ulei de masline

se adauga frisca lichida , sarea, piperul macinat si boabele de piper murate .

se lasa la fiert la foc mic aproximativ 15 minute  si la final, cu focul stins, se adauga galbenusul de ou amestecand energic pentru a evita colagularea.

Se serveste cu cartofi prajiti sau garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rollo de pollo a la pimienta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vik 1

02.07.2010, 18:19

prin frisca lichida inteleg ...aceea pe care trebuie sa o bati cu mixerul pentru a o pune pe tort.
Sunt de doua tipuri: indulcita, pentru prajituri si neindulcita, pentru sosuri.

vik 1

02.07.2010, 18:33

Piperul murat nu-l cumpar, ci il prepar.
Folosesc piper negru uscat sau piper verde proaspat ( desi nu prea sunt sigura ce fel de piper folosesc, avand in vedere ca il culeg dintr-un copacel din orasul alaturat)
Are miros de piper, gust de piper, creste in ciorchine.,..dar copacelul nu seamana deloc cu piperul din arborele de piper)
Folosesc un conservant unguresc pentru muraturi (se numeste Kapros-Savanyusagtartosito)
Pun 100 ml apa, 30 ml otet si o lingurita de conservant la 50 grame de piper boabe.
Las sa fiarba 20 minute si apoi il pun in borcane cu capac ermetic.

Daca nu aveti conservant,se poate mura cu 30ml otet, 100 ml apa, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru, putin marar si cimbru uscat si o lingura de sare.

Brindusa 1

02.07.2010, 22:15

multumesc pentru raspunsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui