Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Stiu cum se scrie, dar imi place sa fiu eu anapoda cu drumul si pe domnii calamari sa-i numesc cal'amar, desi nu-s amari, un pic fazi, dar i-am imprietenit cu oul, sarea, piperul si faina si-o tara de ulei de masline, ca doar am fost in patria maslinelor si a Zeilor, frumoasa Grecie via Athena....
Dupa ce i-am cumparat, am trisat un pic si pentru ca ne-au intrebat daca vrem sa ne curete ei cal'amarii, am zis da si uite asa treaba a mers ca unsa..... I-am spalat un pic, am curatat pielita movalie dupa ''aripioarele'' cal'amarilor, partea care seamana cu un burlam am taiat-o rondele, par tentaculele le-am facut mai mici. Am batut oul cu sare si piper, dupa ce am clatit bine caii, i-am scurs de apa, i-am tavalit prin faina si ou si i-am prajit in ulei de masline,. Eu care nu-s fana fructe de mare, am gustat, am zis ok si gata , am dat-o pe iaurt grecesc,o bunatate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult