Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am folosit aceeasi crema de branza ca la tartinele de dimineata, doar ca am mai adaugat cativa mieji de nuca. Cred ca e o reteta potrivita de aperitiv pentru o masa festiva.
Pentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat. Reteta de la crema de branza o gasiti aici.
Am spalat rosiile cherry, le-am sters si le-am taiat capacele. Le-am scos pulpa cu grija, sa nu se rupa.
Am umplut rosiile cu crema de branza si le-am decorat cu cate un miez de nuca.
Am asezat rosiile cherry pe un pat de rucola, pentru un efect vizual deosebit.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult