Rosii cu ardei pentru ciorbe,mancaruri

de Constelatialeu in Bulion, 2 Oct 2013 | 19470 vizualizari

 

Varianta asta combinata,rosii cu ardei imi place foarte mult,o folosesc atat la ciorbe cat si in diverse mancaruri.

 

INGREDIENTE

  • cca 10-15 kg rosii
  • cca 3-4 kg ardei,colorat
  • frunze de telina,un manunchi sanatos
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu ardei pentru ciorbe,mancaruri:

Rosiile le oparim ,apoi le curatam de coaja si le taiem mai marunt.Ardeii curatati de seminte si nervuri si taiati cubulete.Intr-un tuci mare punem rosiile si ardeii la fiert,lasam sa fiarba pana ardeiul este inmuiat ( nu foarte rau) si a scazut suficient cat sa nu fie ''apa chioara''.O compozitie omogena,nici prea groasa,dar nici prea subtire.Se adauga zahar si sare in functie de gust si de cat de dulci au fost rosiile.La final se toaca frunzele de telina si se mai lasa la fiert cca 10 minute.

Se toarna in sticle cu gatul mai larg,cat este compozitia fierbinte,se acopera cu o patura si se lasa la racit.

TIPS-URI

1

in sticle,deasupra turnam putin ulei incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu ardei pentru ciorbe,mancaruri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Corinuta 1

02.10.2013, 12:04

Daca-i pentru prajituri ma bag si eu....in seama

simona72 1

02.10.2013, 12:25

bun zarzavatul!! Eu am primit de la soacra

ianculubita 1

02.10.2013, 13:23

buuuun,la iarna in ciorbica...mmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei cu rosii