Roşii la cuptor, umplute cu brânză

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 8262 vizualizari

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

23.10.2011, 17:50

rapide si delicioase

diaconta 1

23.10.2011, 18:42

super arata

carmenvlad 1

23.10.2011, 18:50

Ai niste poze minunate. Si reteta este deosebita. Asa ca o trec la favorite.

RuxyRux 1

23.10.2011, 19:01

Minunate

Rocsi 1

23.10.2011, 22:24

dragute!!!

LUK 1

24.10.2011, 08:47

trebuie incercate

Lau 1

24.10.2011, 13:49

bune

SENO 1

24.10.2011, 14:35

arata super-bune rosioarele astea indopate

jolygina 1

25.10.2011, 10:12

arata super

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulou de omleta cu marar si ceapa verde