Rosii pasate pentru iarna

de violeta30 in Bulion, 8 Sep 2015 | 9941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare
  • zahar
  • borcane sau sticle
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii pasate pentru iarna:

Rosiile le spalam, apoi le scoatem cotoarele.

Intr-un vas mai larg punem apa la fiert pana da in clocot si adaugam rosiile, doar cat sa le acopere cu apa. Lasam pana crapa coaja (in jur de 10-15 min). Le scoatem cu spumiera si adaugam altele pana terminam rosiile de oparit. Lasam la racit si apoi le curatam de coaja. Tocam la robot, apoi le rasturnam intr-un vas adanc. Punem la fiert sa scada putin (cam 1-2 degete). Potrivim de sare si de zahar dupa gust. Punem in borcane sau in sticle si apoi fierbem la bain-marie in jur de 2 ore (stiu ca sunt gata in momentul in care s-a umflat putin capacul - e putin bombat). Lasam sa se raceasca in vasul cu apa si apoi le depozitam in camara.

Tin foarte bine si 3-4 ani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii pasate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant