Rosii si ardei umpluti

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2010 | 2233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 3 rosii
  • 6 ardei
  • 4 linguri cu orez
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii si ardei umpluti:

Ardeii se spala  si se curata de seminte. Rosiile se spala si li se taie un capacel, apoi se scobeste continutul cu o lingurita. Se lasa deoparte.

Se pregateste umplutura: se toaca ceapa marunt si se adauga peste carnita  impreuna cu orezul, patrunjelul tocat si el marunt, cu sare si piper. Se omogenizeaza bine si daca este prea vartoasa se pune putina apa rece pana se mai inmoaie.

Se umplu ardeii si rosiile cu tocatura, apoi se aseaza intr+un vas i care se toarna apa cat sa le acopere. se da vasul la cuptor la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate desfacuta in putina apa. Se mai lasa sa fiarba cam 15 minute.

Se servesc cu smantana sau iaurt.

 

RETETA IN IMAGINI

Rosii si ardei umpluti-0
Rosii si ardei umpluti-1
Rosii si ardei umpluti-2
Rosii si ardei umpluti-3
Rosii si ardei umpluti-4
Rosii si ardei umpluti-5

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

madi_marin

madi_marin 1

03.02.2010, 17:08

Oana, pana faci si tu te invit la o portioara....

crisad

crisad 1

03.02.2010, 21:40

si pt mine una

Teo

Teo 1

03.02.2010, 21:58

imi plac la nebunie ,mai ales vara cand sunt rosii din plin si ''capacesc'' ardeii cu feliute de rosii;

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!