Rosii si ardei umpluti cu branza

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 4573 vizualizari

 

Un aperitiv usor de preparat si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu mare
  • 200 g branza dulce
  • 150 g telemea de vaca
  • 2 linguri de smantana
  • Piper proaspat macinat
  • ½ lingurita busuioc

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii si ardei umpluti cu branza:

Se scoate interiorul rosiilor cu o lingurita (cu atentie sa nu se fisureze rosia), se sareaza putin interiorul si se pun la scurs. Ardeiul se spala, se taie in patru, se curata de seminte si se sareaza putin. Se rade telemeaua de vaca si se pune intr-un bol. Se adauga branza dulce, smantana, busuiocul si piperul proaspat macinat. Se omogenizeaza compozitia si se umple cu ea rosiile si ardeii. Se orneaza cu cateva feliute de masline si se servesc ca aperitiv.

 

RETETA IN IMAGINI

Rosii si ardei umpluti cu branza-0
Rosii si ardei umpluti cu branza-1
Rosii si ardei umpluti cu branza-2
Rosii si ardei umpluti cu branza-3
Rosii si ardei umpluti cu branza-4
Rosii si ardei umpluti cu branza-5
Rosii si ardei umpluti cu branza-6

COMENTARII (9)

marcela1979 1

28.02.2011, 00:54

vreau si eu un ardei sau o rosie ca sunt tare bune

MotanLaOale 1

28.02.2011, 12:16

bun bun

mirela0911 1

01.03.2011, 20:33

ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04