Rosii umplute cu ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 3784 vizualizari

 

aperitive gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • putin ulei pt calit ceapa
  • piper
  • sare,
  • maioneza,
  • masline pt palmieri
  • bete frigarui si patrunjel verde
  • rosii de marime mijlocie
  • 3-4 catei usturoi
  • sâmbure masline negre pt decor fara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ciuperci:

Se curata ciupercile se spala bine apoi se taie marunt, ceapa la fel se toaca foarte fin si se caleste in putin ulei 2-3 minute apoi se pune 1 lingurita boia dulce si ciupercile marunt taiat, piper sare si se lasa sa fiarba bine pana scade apa (nu mai puneti apa ca lasa ele),


Dupa ce s-au fiert bine se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine, apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat marunt.


Rosiile se scobesc de miez si se pun la scurs cu partea taiata in jos. Dupa ce rosiile s-au scurs bine se pun ciupercile cu maioneza si se umplu rosiile apoi se orneaza cu masline negre (fiecaruia dupa gust) si patrunjel.


Se aseaza langa niste palmieri facuti din masline si patrunjel verde pe bete de frigarui.


POFTA BUNA

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rosii umplute cu ciuperci 18844
retete culinare - Rosii umplute cu ciuperci 18845

COMENTARII (3)

Bunica 1

24.02.2010, 14:52

Un aperitiv excelent ! Dar pe masa se mai vad si alte gustari, care par a fi foarte bune

nadina73 1

24.02.2010, 16:06

multumesc mult ,da intradevar se mai vad si altele ,era o masa festiva ce i-am pregatit-o prietenei mele de ziua ei in ianuarie. Sotul ei vroia sa-i faca o surpiza placute sotiei lui si ..........cred ca am reusit

Bucataras 1

24.02.2010, 19:12

nadina, din pacate ai avut citeva retete indescifrabile ca mod de preparare. nu stiu ce se intimpla, dar nu puteau ramine astfel publicate.

2. ai avut o reteta preluata de pe un blog culinar cu tot cu poze. am sters-o si pe aceea si te rog sa nu mai preiei copy/paste din alte siteuri, altfel iti vom inchide contul si este pacat ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10