Rosii umplute cu crema de oua

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 25 Sep 2014 | 5064 vizualizari

 

Cand am gasit reteta m-a incantat mult ... in special poza :) ... si m-a convins sa le pregatesc si eu .Au fost delicioase !!!

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii ( potrivite ca marime )
  • 5 oua mari
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • 1 lingura cu capere
  • 5 felii mozzarella ( circa 125 gr)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de oua:

Rosiille le spalam si le indepartam coditele. E bine sa folositi rosii tari , nu foarte coapte. 

Taiem la fiecare rosie putin din partea superioara ( ca un capac) cat sa putem sa eliminam semintele,pulpa si sucul din interiorul lor.

Presaram sare in interiorul rosiiilor si le punem cu partea taiata in jos . Le lasam astfel  15 minute . 

Separat batem spuma ouale adaugand patrunjelul spalat si tocat marunt ,ceapa spalata si tocata rondele,lingura cu capere ,sare si piper dupa gust . Amestecam bine toate ingredientele . La urma adaugam mozzarella taiata in cuburi si amestecam .

Asezam rosiile intr-un vas pentru cuptor si umplem cu compozitia de oua cu mozzarella.

Adaugam putina apa pe fundul vasului .

Dam vasul la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasam 40 -45 minute pana ce s-au rumenit frumos la suprafata .

Se servesc calde .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute