Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam icrele de pielite si punem putina sare deasupra ...il lasam 15 minute la frigider. Dupa 15 minute, punem icrele intr-o strecuratoare, punem strecuratoarea sub un jet de apa rece, lasam putin la scurs, apoi rasturnam icrele intr-un bol mai inalt. Adaugam cate putin ulei cam o lingura si amestecam cu o lingura de lemn si tot asa, pana ce adaugam tot uleiul. Punem apoi zeama de lamaie, grisul fiert si la sfarsit putina apa minerala. Amestecam usor .
Decupam rosiile, scoatem semintele si umplem cu icrele de casa .
1
Eu nu folosesc mixerul la icre sau la maioneza,lingura de lemn e cea mai sfanta .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult