Rosii umplute cu icre de casa

de Krystyan Trendy in Crap / Caras, 30 Oct 2013 | 4073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g icre proaspat de crap
  • 250 ml ulei
  • zeama de la o 1 lamaie
  • 3 linguri de gris fiert
  • +
  • sare
  • 50 ml apa minerala
  • 2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu icre de casa:

Curatam icrele de pielite si punem putina sare deasupra ...il lasam 15 minute la frigider. Dupa 15 minute, punem icrele intr-o strecuratoare, punem strecuratoarea sub un jet de apa rece, lasam putin la scurs, apoi rasturnam icrele intr-un bol mai inalt. Adaugam cate putin ulei cam o lingura si amestecam cu o lingura de lemn si tot asa, pana ce adaugam tot uleiul. Punem apoi zeama de lamaie, grisul fiert si la sfarsit putina apa minerala. Amestecam usor .

Decupam rosiile, scoatem semintele si umplem cu icrele de casa .

TIPS-URI

1

Eu nu folosesc mixerul la icre sau la maioneza,lingura de lemn e cea mai sfanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu icre de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura_n 1

30.10.2013, 14:18

yum esti a doua care imi face pofta

Panacris 1

31.10.2013, 07:49

Ei, musai să probez și eu! Nu am mai făcut de vreo 10 ani , că nu-mi ieșeau, mereu se tăiau. Dar acum am căpătat experiență și trebuie să trec peste handicaoul ăsta

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre