Rosii umplute cu oua

de adinaciosescu in Mancaruri de legume, 15 Oct 2010 | 10225 vizualizari

 

Aceasta reteta inlocuieste foarte bine o masa de seara

 

INGREDIENTE

  • rosii potrivit de mari 
  • oua ,cate rosii
  • putin unt
  • putina telemea sau cascaval
  • sare ,
  • piper
  • verdeata tocata fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu oua:

Alegi rosiile potrivit de mari,tai capacul,le scobesti cu lingurita,le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min.

Dupa care,pui rosiile intr-o tava(preferabil yena)unsa putintel cu ulei sau unt.In fiecare rosie ,spargi cate un ou.Deasupra pui putin piper,putin unt verdeata tocata si cascaval sau telemea rasa.

Dai tava la cuptor ,la 180 grade,pana se incheaga bine oul .Cand e aproape gata,razi telemea sau cascaval si le mai dai pret de cateva minute.

Sunt bune,bune calde,iar daca nu-ti cade rau poti pune si o lingurita de smantana inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bouyoudi - mancare greceasca de rosii