Rosii umplute cu oua imbracate in bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 7012 vizualizari

 

Rapid de preparat

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 4 bucati de bacon mai lungi
  • 1-2 rosii taiate cubulete
  • 1-2 cubulete de branza topita
  • 7 frunze de salata
  • 1-2 castraveti taiati marunt
  • 1 ardei taiat cubulete
  • 2-3 fire de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu oua imbracate in bacon:

Rosiile se spala si se cresteaza un pic, dupa care se scufunda in apa clocotita, lasandu-se cateva secunde sa se opareasca pentru a se putea decoji, dupa aceasta operatiune se decojesc rosiile, se taie capacelele si se scoate miezul rosiilor. Se aseaza bucatile de bacon in cruce se pune rosia deasupra, in interiorul careia se sparge un ou si se infasoara cu baconul ramas. Se unge o tava cu ulei si se da la cuptor, daca vrei ca ouale sa fie moi lasi decat 10 minute daca vrei sa fie mai tari lasi 15 minute. Dupa primele 5 minute se pune si cubul de branza topita pe fiecare rosie in parte si se continua coacerea la cuptor.

Separat se face o salata, se taie cubulete rosiile dar fara miez decat pulpa, si celelalte legume, se adauga sare, ulei de masline si otet. Se aseaza rosia in mijlocul farfuriei si se face un cerc de salata imprejur. O idee minunata, satioasa si rapida pentru micul dejun.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu oua imbracate in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

giuliana 1

06.11.2010, 08:17

5 fur

nico15 1

08.11.2010, 17:58

multumesc de comentarii

vanilla 1

09.11.2010, 16:46

ff interesant!!! grozave de sarbatori sau ptr mese festive!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Roberta