Rosii umplute cu oua imbracate in bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 3166 vizualizari

 

Rapid de preparat

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 4 bucati de bacon mai lungi
  • 1-2 rosii taiate cubulete
  • 1-2 cubulete de branza topita
  • 7 frunze de salata
  • 1-2 castraveti taiati marunt
  • 1 ardei taiat cubulete
  • 2-3 fire de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu oua imbracate in bacon:

Rosiile se spala si se cresteaza un pic, dupa care se scufunda in apa clocotita, lasandu-se cateva secunde sa se opareasca pentru a se putea decoji, dupa aceasta operatiune se decojesc rosiile, se taie capacelele si se scoate miezul rosiilor. Se aseaza bucatile de bacon in cruce se pune rosia deasupra, in interiorul careia se sparge un ou si se infasoara cu baconul ramas. Se unge o tava cu ulei si se da la cuptor, daca vrei ca ouale sa fie moi lasi decat 10 minute daca vrei sa fie mai tari lasi 15 minute. Dupa primele 5 minute se pune si cubul de branza topita pe fiecare rosie in parte si se continua coacerea la cuptor.

Separat se face o salata, se taie cubulete rosiile dar fara miez decat pulpa, si celelalte legume, se adauga sare, ulei de masline si otet. Se aseaza rosia in mijlocul farfuriei si se face un cerc de salata imprejur. O idee minunata, satioasa si rapida pentru micul dejun.


Pofta Buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rosii umplute cu oua imbracate in bacon 60819
retete culinare - Rosii umplute cu oua imbracate in bacon 60820
retete culinare - Rosii umplute cu oua imbracate in bacon 60821

COMENTARII (8)

giuliana 1

06.11.2010, 08:17

5 fur

nico15 1

08.11.2010, 17:58

multumesc de comentarii

vanilla 1

09.11.2010, 16:46

ff interesant!!! grozave de sarbatori sau ptr mese festive!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21