Rosii umplute de post

de Doralinda in Mancaruri de post, 17 Dec 2012 | 5986 vizualizari

 

Intr-o zi mirosea atat de frumos la cumnata mea in bucatarie a rosii umplute asa ca am rugat-o sa imi dea reteta. Eu am mai modificat-o putin!

 

INGREDIENTE

  • 10 rosii
  • 1 vanata
  • 3-4 ardei grasi rosii
  • 4 cepe
  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • putin zahar
  • 1 pahar si de ulei
  • 2 pahare orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute de post:

Intai am curatat si golit rosiile dar am pastrat pulpa deoparte. Toate legumele le-am tocat la mixer impreuna cu pulpa de la rosii(in afara de cartofi). Am amestecat ingredientele cu sarea, piperul. am calit compozitia putin In 3 sferturi din ulei, adaugand tot atata si pulpa de rosii. Am umplut rosiile, le-am pus intr-o tava si am taiat in patru cartofii punandu-i printre rosii. Am pus restul de pulpa de rosii si uleiul ramas, am presarat putin sare, si am pus foarte putina apa(ptr ca lasa apa rosiile). Am dat la cuptor traditional 1 ora la 200C, tava fiind acoperita cu o foaie de aluminiu. Cand s-a sfarsit timpul, am mai lasat inca 15 min descoperit ptr a prinde o culoare frumoasa.

 

RETETA IN IMAGINI

Rosii umplute de post-0
Rosii umplute de post-1
Rosii umplute de post-2
Rosii umplute de post-3
Rosii umplute de post-4

COMENTARII (46)

Rux 1

20.12.2012, 21:56

Excelente!

Doralinda 1

20.12.2012, 23:04

Multumesc ruxy! Esti o dulce!

Bya Ralu 1

21.12.2012, 11:23

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41