Rotite cu ricotta si stafide

de nadea68 in Dulciuri, 15 Noi 2013 | 3652 vizualizari

 

Cand va vine pofta de ceva dulce incercati sa faceti rotite :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 g ricotta
  • 100 g stafide
  • 3 linguri zahar brun
  • 2 galbenusuri
  • 1 ou
  • zahar pudra
  • zahar vanilat 1 pliculet
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rotite cu ricotta si stafide:

Foietajul il scoatem din frigder si-l tinem la temperatura camerei.

Intr-un bol punem ricotta,un galbenus si un ou.Amestecam bine.Adaugam zaharul vanilat.

Intindem foietajul si distribuim crema obtinuta deasupra.Punem si zaharul (2 linguri)uniform.Si deasupra adaugam stafidele pe care mai intai le tinem in apa calda 15 minute.

Rulam cu grija foietajul.Cu un cutit foarte ascutit taiem rulada din 2 cm in 2 cm.

Intoarcem rotitele cu partea taiata in sus.

Le asezam pe o tava de cuptor pe care mai intai intindem hartie de copt.

Rotitele le ungem cu galbenus de ou deasupra si pe parti si presaram zahar brun.

Punem la cuptor 15 minute la 200 ° sau pana se rumenesc frumos.

Scoatem din cuptor si ornam cu zahar pudra.

Se mananca calde sau reci.

 

 

TIPS-URI

1

in loc de ricotta se poate folosi crema de branza sau branza dulce

2

sau fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite cu ricotta si stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza sarata