Rulada aperitiv

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 2978 vizualizari

 

Am pregatit aceasta rulada pentru ziua surorii mele si a fost foarte apreciata.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 grame salam crud uscat
  • 2 bucati carnati de casa afumat
  • 200 grame telemea
  • 200 grame faina alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 gogosar murat
  • 200 grame masline negre
  • 10 bucati arpagic murat
  • o feliuta parmezan razuit
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri smantana
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Taiem salamul ardeiul si gogosarul cubulete. Taiem si carnatii rondele, telemeaua o dam prin razatoarea cu gauri mari, scoatem samburii de la masline si le taiem feliute.

Punem totul intr-un bol, spargem cele 5 oua peste compozitie, adaugam smantana si amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam sarea, piperul si faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Amestecam compozitia si o impartim in 2 tavi pentru cozonac tapetate cu hartie de copt.

Intr-o tava am asezat din loc in loc arpagic murat.

Intoducem tavile  la cuptor la o temperatura de 160 de grade pentru aproximativ 40 de minute. Cand sunt putin rumene presaram cascavalul ras si mai lasam 10 minute la cuptor.

Facem testul cu scobitoarea si lasam sa se raceasca in tavi. Cand s-a racit scoatem rulada din tavi si indepartam hartia de copt .

Se taie felii si se serveste ca aperitiv.

Este gustoasa si hranitoare.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si sunca, parizer, dupa preferinta fiecaruia .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada aperitiv 208609
retete culinare - Rulada aperitiv 208610

COMENTARII (21)

botcrina 1

05.03.2013, 20:11

frumos, gustos si aspectos,

Rocsi 1

05.03.2013, 21:30

Ce faina este!

delia64 1

06.03.2013, 12:28

Angy ,Crina ,ROCSI ...multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25