Rulada aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 11591 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • sare
  • feliute de branza topita 3-4 bucati
  • 10 feliute mici de sunca curcan(de care aveti si care va place)
  • frunze de salata verde proaspata
  • crema de branza 1 cutie
  • ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Se face omleta dar sa nu fie foarte groasa(depinde de oua cat de mari sant),apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se unge cu crema de branza apoi se pun feliute de salata verde se ung si aceste acestea cu crema de branza ,apoi se pune feliutele de sunca la fel se ung si acestea cu crema de branza,apoi feliutele de branza topita apoi din nou salata verde se unge si acesta cu crema apoi se pun 2-3 fire subtiri de ardei rosu .

Se ruleaza stansa bine apoi se pune in folie dupa care se lasa la rece 1-2 ore

Se servesc ca si aperitiv taiate feliute

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

rivka 1

27.04.2010, 09:10

f buna ideea! o sa fac si eu, nu am facut niciodata

nadina73 1

27.04.2010, 10:02

e super rivka cu incredere

adry88 1

18.05.2011, 21:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu sunca de Praga si cascaval