Rulada by me

de Adele in Prajituri, 13 Apr 2014 | 1244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura cacao.
  • frisca
  • ciocolata(3 linguri de crema de cicolata)
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada by me:

Separam albusul de galbenus ,batem albusul cu un pic de sare pana devina spuma ca de bezea.Separat  amestecam galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar si ulei.Adaugam faina si amestecam bine.Incorporam si albusurile si amestecam de susu in jos.Luam 1 lingura de compozitie si intr-un vas mai mic(pahar) o amestecam cu cacaoa.

Pregatim o tava de cuptor punem hartia de copt si cu o lingura formam cercuri cu compozitia maro .Deasupra turnam si restul de compoitie .Dam la cuptor pentru 10 - 15 minute la 180°.

Pregatim un prosop de bucatarie pe care il udam si il stoarcem bine ,cand este gata blatul il scoatem si il asezam in prosop ,il rulam usor ca sa-i dam forma de rulada .Il lasam la racit invelit in prosop pentru cateva minute.

Cand s-a racit ,intindem ciocolata peste si felii de capsuni ,rulam usor fiind atenti sa nu se rupa.Ornam cu frisca si capsuni. si dam la rece pentru cel putin 2 ore.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte tipuri de fructe.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada  by me 310998
retete culinare - Rulada  by me 310999
retete culinare - Rulada  by me 311000
retete culinare - Rulada  by me 311001
retete culinare - Rulada  by me 311002
retete culinare - Rulada  by me 311003
retete culinare - Rulada  by me 311004

COMENTARII (12)

Adele 1

13.04.2014, 19:32

Bya Ralu 1

02.05.2014, 19:01

ce bine arata

Adele 1

02.05.2014, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D