Rulada "cosiță" cu pesto

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2015 | 2821 vizualizari

 

Imi place mult sa fac "cosițe" - hi hi....vezi reteta Ștrudel "cosiță" cu mere si pere- http://leblogdecata.blogspot.com/2015/09/strudel-cosita-cu-mere-si-pere.html

Va propun o reteta sarata de data aceasta.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4 lingurite de sos pesto
  • 2 rosii
  • 1 mozzarella
  • 2 felii de jambon sau sunca
  • rosii cherry
  • 1/2 ardei rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "cosiță" cu pesto:

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi, depuneti-l pe o hartie de copt.

Taiati benzi subtiri pe fiecare parte.

Etalati  sosul pesto pe partea netaiata..

Depuneti feliii de rosie si de mozarella.  

Puneti sunca si lamelele de ardei rosu.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.  

Decorati cu un pic de pesto, cu cuburi de ardel ,de mozzarella si cu rosii cherry. 

Dati la cuptorul incins la 200 ° C pentru 20 - 25 de minute.

A servi cu o salata verde sau ca aperitiv.    

Reteta video pe un cantec de Chrissie Hynde?-aici  https://youtu.be/iTVAiEJQu6A

Pofta Buna !!!!!!

TIPS-URI

1

se poate servi calda sau rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "cosiță" cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi