Rulada cu banana

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 4581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • -4 oua
  • - 4 linguri faina
  • - 3 linguri zahar
  • -1 lingura cacao
  • -esenta vanilie
  • Crema:
  • - 200 ml frisca
  • -75 gr ciocolata
  • -25 gr nuca de cocos
  • -1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banana:

Blat: se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.

Crema: Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat ca o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca. Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza.

Se orneaza dupa preferinta.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu banana 55713
retete culinare - Rulada cu banana 55714
retete culinare - Rulada cu banana 55715
retete culinare - Rulada cu banana 55716

COMENTARII (13)

lacrimioara 1

12.10.2010, 22:43

foarte aratoasa

luminita20_2006 1

13.10.2010, 17:01

oo ...nu mai este

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 11:40

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55