Rulada cu branza dulce si capsuni

de papabundetot in Prajituri, 16 Iun 2013 | 3456 vizualizari

 

Reteta acestei rulade am gasit-o mai demult intr-un ziar…sper sa nu gresesc,CLICK,dar nu sunt sigura ca e ceva vreme de atunci si…nici memoria mea nu mai e ce a fost odata…ma rog,ideea e buna insa rulada pot spune ca nu mi s-a parut atat de buna pe cum arata de bine …pentru cine s-a uitat la Masterchef…e acolo o concurenta care a spus despre ea ca spera ca gateste la fel de bine pe cum arata ),eee rulada mea nu e chiar asa,doar arata foarte bine dar la gust mie mi s-a parut un pic uscata ,respectand intocmai reteta.Poate daca as mai face-o odata as schimba cate ceva…cel putin pentru gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 5 oua,
  • 5 linguri de zahar,
  • 6 linguri de faina alba,
  • 4 linguri cacao,
  • 1 esenta de rom
  • Ingrediente umplutura:
  • 100 gr unt,
  • 350 gr branza dulce,
  • zahar pudra dupa gust,
  • coaja de la o lamaie,
  • 150 gr capsune.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce si capsuni:

Mod de preparare blat: Se bat albusurile spuma tare,adaugam apoi zaharul (eu intotdeauna pun zaharul dupa ce albusurile sunt deja batute bine),se adauga galbenusurile,cacao,esenta si faina.Se amesteca compozitia bine de tot si se pune intr-o tava la copt. Nu o lasam mai mult de 15 min…nici nu e nevoie ca aluatul este relativ subtire. Se scoate aluatul din cuptor si cat e cald se ruleaza intr-un prosop si il lasam la racit. Intre timp…

Pentru compozitie: amestecam untul cu zaharul pudra,adaugam apoi branza,coaja de lamaie,optional si zeama,si amestecam totul bine.la sfarsit adaugam capsunile taiate cubulete (eu am pastrat cateva si pentru ornat).Intre timp blatul s-a racit,in desfacem din prosop,intindem pe el compozitia,il rulam la loc si decoram dupa gust si imaginatie.

Trebuie ca rulada sa stea la rece cel putin o ora. In cazul meu…a iesit cum se vede mai jos:) Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni