Rulada cu branza si ardei copti

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 4828 vizualizari

 

Mi s-a parut interesant aspectul,dar si gustul este pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ardei Kapia rosii
  • 250 gr branza vaci
  • 250 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 1 plic gelatina
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza si ardei copti:

Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei.

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul.

Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi.

Dupa ce amestecul de branza si unt a devenit o crema pufoasa se adauga incet si gelatina.

Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga mult marar.

Intr-o forma de chec se pune o folie alimentara si se aseaza un strat de ardei copti,apoi unul de branza si la fel pana terminam .

Se pune la frigider pentru cateva ore,dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa preferinta fiecaruia.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu branza si ardei copti-0
Rulada cu branza si ardei copti-1
Rulada cu branza si ardei copti-2
Rulada cu branza si ardei copti-3
Rulada cu branza si ardei copti-4
Rulada cu branza si ardei copti-5
Rulada cu branza si ardei copti-6

COMENTARII (25)

diaconta

diaconta 1

07.09.2010, 19:09

Imi pare rau Lory daca te-a deranjat postarea mea o vazusem mai demult undeva si nu retin sa fi fost vreun link.......dar,chiar am facut-o nu am schimbat doar denumirea
O zi buna iti doresc si eu.

Nicolae

Nicolae 1

08.09.2010, 14:11

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

08.09.2010, 14:17

tare bine mai arata.......mmm..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!