Rulada cu carne de vita si sos de menta

de Julie in Vita, 21 Aug 2011 | 1975 vizualizari

 

Rulada cu carne de vita si sos de menta,un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita,
  • 2-3 linguri unt,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc verde, 
  • patrunjel,
  • 1/3 lingurita chimen macinat,
  • 2-3 catei de usturoi.
  • Pentru sos:  
  • 200 g smantana sau iaurt cremos, 
  • 5 linguri maioneza,
  • menta,
  • patrunjel,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de vita si sos de menta:

Se amesteca untul cu sare, piper, pudra de chimen, usturoi zdrobit, busuioc si patrunjel tocate marunt.

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se intinde deasupra untul aromat. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se prinde rulada cu scobitori sau se leaga cu sfoara. Se pun intr-o tava 2-3 linguri ulei, se aseaza rulada, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 40 minute, se inlatura folia si se mai lasa inca 15-20 minute, sa se rumeneasca rulada.

Sos de menta:

Se amesteca smantana cu maioneza si se adauga dupa gust: sare, menta proaspata si patrunjel verde tocate marunt.

Cand se serveste, se inlatura scobitorile sau sfoara, se taie rulada felii si se aseaza pe farfurie alaturi de sosul de menta.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu carne de vita si sos de menta-0
Rulada cu carne de vita si sos de menta-1
Rulada cu carne de vita si sos de menta-2
Rulada cu carne de vita si sos de menta-3

COMENTARII (8)

Rocsi

Rocsi 1

21.08.2011, 17:05

prezentare minunata

alinutzika

alinutzika 1

21.08.2011, 23:20

interesant...

mimmi

mimmi 1

22.08.2011, 11:30

Cred si eu ca-i un deliciu !! Pana o fac ma servesc de la tine !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!