Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise

de Constelatialeu in Prajituri, 6 Ian 2014 | 2814 vizualizari

 

Se cam terminasera prajiturile pentru ca n-am facut multe,mai sunt niste bumboane,dar alea nu-s prajituri....iar rulada asta e chiar banala si se face si repede...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 150 g ceva fin cremos
  • 1/2 borcan de gem caise (400 g borcanu)
  • glazura duo Dr.Oetker
  • sos de ciocolata Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise:

Mai intai tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi incalzim glazura si ne jucam un pic cu glazura pe hartia de copt. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine. Adaugam galbenusurile, omogenizam, apoi faina. Compozitia o turnam in tava si nivelam, dam la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de copt si apoi rulam foarte repede cat este calda, o lasam sa se raceasca.

Ceva fin cremos cu gemul de caise se omogenizeaza si se unge rulada.

Se da la rece dupa ce am turnat sos de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca