Rulada cu ciocolata si blat capucino

de ionela2682 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 4800 vizualizari

 

Am zis sa mai imbunatatesc cu ceva arome banalul blat de rulada si uitati ce mi-a iesit...

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada (tava de la aragaz)
  • 3 oua medii
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 plic capucino
  • -Crema
  • 1/2 pachet unt
  • 3-3 lg zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata si blat capucino:

-peste albusurile batute spuma tare cu putina sare adaugam zaharul si batem pana devine bezea

-galbenusurile le amestecam cu uleiul ,turnam aceasta  compozitie peste bezeam

-cu ajutorul unei linguri amestecam usor compozitia ,adaugam faina in care am adaugat plicul de capucino .omogenizam compozitia si turnam in tava de la aragaz in care am pus hartie de copt

-coacem pana devine usor aurie cam 15 min in functie de cuptorul fiecaruia

-scoatem blatul din tava si-l rulam cald fiind,cu tot cu hartia de copt,infasuram strans intr-un prosop de bucatarie

Crema

-untul  la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul,adaugam cacaoa  si esenta de rom,omogenizam

-desfacem usor blatul ,intindem pe toata suprafata crema de unt ,dulam la loc si dam la rece cateva ore ,pana ce se va intari crema iar rulada va deveni ferma si va putea fi taiata cu usurinta

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu ciocolata si blat capucino 218712
retete culinare - Rulada cu ciocolata si blat capucino 218713
retete culinare - Rulada cu ciocolata si blat capucino 218714

COMENTARII (23)

Rocsi 1

12.04.2013, 20:16

Ce imi place

diana_k 1

12.04.2013, 20:27

Lau 1

12.04.2013, 20:30

servesc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59