Rulada cu ciuperci

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2013 | 2706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 clatite (pregatite dupa reteta preferata)

Umplutura:

  • 2 cepe mari
  • 2 conserve de ciuperci (720 g)
  • 1 lingura pasta de rosii
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Prima data pregatim clatitele.

Curatam apoi cepele, le  spalam si le tocam marunt.

Ciupercutele se pun la scurs, apoi se paseaza cu blenderul sau se toaca marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa.

Lasam sa se caleasca bine, apoi adaugam pasta de rosii, ciupercutele si mai lasam 5 minute.

Condimentam cu sare, piper si patrunjel tocat fin.

Luam cate-o clatita, o umplem cu cate 1-2 linguri de umplutura, o impachetam avand grija sa un iasa umplutura, apoi o dam prin amestecul de ou cu faina si o punem la prajit in tigaie.

Procedam la fel cu toate.

Eu le-am lasat sa se raceasca si le-am taiat in 5, obtinand un fel de rulada.

Pofta buna!

 

COMENTARII (38)

Geanina87 1

14.05.2013, 20:45

buna

Angelina_Elena 1

14.05.2013, 21:19

Eduard

Angelina_Elena 1

14.05.2013, 21:19

Geanina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04