Rulada cu ciuperci si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 9802 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

02.06.2010, 18:08

tare buna cred k e

Rocsi 1

02.06.2010, 18:20

chair zici k e frisca

gaby_duceag 1

02.06.2010, 18:40

mai...tie nu ti se pare ca voi mancati cam mult ?)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 18:42

ce frumos mai arata.................5 furcu.............

epurasha2bb 1

02.06.2010, 19:10

nadinaaaaa! iarta-ma ca am intarziat, nu vrei sa stii pe unde am umblat iar ca te intristez! multumesc mult de reteta , e minunata! chiar mi-era pofta de ceva bun cu ciuperci! pooop si mersi mult, am papat, m-am sters la gurita si am lasat 5 furculite verzi

epurasha2bb 1

02.06.2010, 19:48

cand am vazut prima data chiar ca am zis ca e prajitura cu frisca!

Bunica 1

02.06.2010, 21:19

wow, wow ce frumuseteeeee !Cu ciupercile esti pe sufletul meu. Peste si ciuperci nu refuz niciodata.

Roxana 1

02.06.2010, 21:40

Adinacarla 1

02.06.2010, 21:46

sigur am s-o fac...am in congelator aluat foietaj ...maine merg sa iau ciuperci si sunca...trebuie sa fac...

mariac 1

03.06.2010, 00:08

bravo

mena29 1

03.06.2010, 01:08

Nadina ma omori

nadina73 1

03.06.2010, 17:43

multumesc rocsi

nadina73 1

03.06.2010, 17:45

gaby mancam nu gluma................dar gata trecem la regim ca nu mai tine figura

nadina73 1

03.06.2010, 17:46

medioto frumos ca frumos dar sa vezi ce buna e

nadina73 1

03.06.2010, 17:47

mariana multumesc mult,sincer imi pare rau sper sa nu fie ceva grav

nadina73 1

03.06.2010, 17:47

bunica cu mare drag va astept

zaharia_mihaela2005 1

03.06.2010, 19:32

nadina tu de care aluat de foietaj folosesti pt ca si noua ne plac f mult ciupercile si as vrea sa o incerc si eu dar nu stiu care aluat e mai bun

nadina73 1

03.06.2010, 23:57

mihaela este in lidl un foetaj foarte bun nu e congelat e pe rafturile cu mezeluri e super bun,pacat ca nu mai am folia sa iti scriu exact cum i zice dare de la firma belbake daca nu ma inselsi sant 2 tipuri o rulada mare si una scurta ,rulada mare e rotunda si o mai intinzi tu acasa cu sucitoru e super buna

zaharia_mihaela2005 1

04.06.2010, 11:17

multumesc mult nadina.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci