Rulada cu crema caramel

de maria_claudia in Prajituri, 20 Oct 2010 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua,
  • 2 linguri de apa,
  • 4 linguri de zahar,
  • 4 linguri de faina,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 praf de sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat.
  • Pentru crema:
  • 250gr zahar,
  • 3 oua,
  • 200gr unt,
  • 150gr frisca lichida,
  • 3 linguri de zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema caramel:

Ptr blat: albusul se bate spuma cu sarea si se adauga zaharul treptat, apoi apa, uleiul, mirodeniile si faina amestecand usor de sus in jos. Compozitia se rastoarna intr-o tava si se introduce in cuptorul incins ptr 35min. Cand blatul este copt se rastoarna imediat pu un prosop umed pe care presaram zahar si rulam.

Ptr crema: Se ard 125gr de zahar la foc mic apoi se toarna ouale care au fost batute impreuna cu 125gr de zahar si 200gr de unt.Se amesteca pana se topeste caramelul, se da la racit si se amesteca cu frisca care a fost batuta cu zaharul. Cand rulada s-a racit se umple cu crema si se imbraca in frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema caramel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Laly 1

21.10.2010, 20:21

Am ajuns si eu

maria_claudia 1

21.10.2010, 23:07

va multumesc mult fetelor ! Nadina te astept

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:23

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de nuca de cocos