Rulada cu crema de branza si banane

de Criss in Prajituri, 31 Oct 2013 | 5672 vizualizari

 

Pentru un week-end calduros cum a fost si acesta, va propun un desert bun, racoros si care nu va obliga sa stati mult in bucatarie. O rulada cu crema fina de branza si cu banane. Chiar daca pozele nu sunt foarte reusit, cred totusi ca am reusit sa va fac pofta.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Crema:
  • 250 g branza de vaci
  • 250 ml frisca
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza si banane:

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, se bat in continuare pana se topeste zaharul, se adauga apoi galbenusurile si se mixeaza, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se coace rulada pe treapta a doua a aragazului, la foc mic maxim 15 minute. Dar dupa 10 minute verificati cu o scobitoare si stati cu ochii pe usa cuptorului ca pe butelie. :) Daca sta prea mult in cuptor devine casanta si nu se mai poate rula.

Se amesteca branza cu zaharul pudra si se bate cu mixerul pana se topeste zaharul si rezulta o crema fina. Se adauga apoi frisca batuta. Cu 2/3 din crema se unge blatul de rulada, se pun bananele si se ruleaza strans. Deasupra se unge cu restul de crema si se poate orna dupa preferinta.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu crema de branza si banane-0
Rulada cu crema de branza si banane-1
Rulada cu crema de branza si banane-2
Rulada cu crema de branza si banane-3

COMENTARII (16)

Criss 1

31.10.2013, 16:09

Multumesc dragelor. Nu stiu daca e chiar o frumusete, dar o bunatate e cu siguranta.

Criss 1

31.10.2013, 16:09

Rocsi 1

31.10.2013, 19:02

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04